Reactiva draagt vv Noordwijk een warm hart toe.

Voetbalvereniging Noordwijk is op 4 maart 1933 opgericht en speelt sinds het seizoen 2019/2020 weer op het hoogste amateurniveau van Nederland: De Tweede Divisie.

Meer dan driekwart eeuw voetbal in Noordwijk aan Zee.

Het is een club die een geschiedenis heeft waarin ontzettend veel is gebeurd. In een tijdsbestek van een mensenleven werden enorme sportieve successen geboekt, beleefden duizenden voetballers plezier aan hun sport en leefden generaties supporters mee met het wel en wee van hun club. Bij Noordwijk worden successen nadrukkelijk nagestreefd en gevierd. Dat gebeurt echter in het besef dat er naast het voetbal ook andere belangrijke zaken zijn, van het spelletje moet je vooral genieten. vv Noordwijk heeft niet alleen aandacht voor de selectie spelers en de jeugd. Er is volop aandacht voor het vrouwenvoetbal met een paar fantastische dameselftallen. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom bij de club. En hoe gaaf is het als je op ‘je oude dag’ nog een pannaatje kan maken in het Walking Footbalteam (55+)!

Sporten en bewegen is belangrijk.

Bewegen heeft grote voordelen voor de gezondheid, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Je gaat je beter voelen en gaat er beter uitzien. Ook presteer je beter op je werk.

Regelmatig bewegen is een van de goedkoopste en beste remedies om een betere gezondheid te krijgen en te houden. Het verbetert het humeur en geeft energie. Het verhoogt de weerstand en helpt om stress kwijt te raken. Bewegen heeft daarmee een positief effect op de productiviteit van werknemers en verhoogt hun duurzame inzetbaarheid.

Allemaal mooie redenen voor Reactiva om deze gepassioneerde sportverening te sponsoren!