Tarieven

Onze pakketten

Arbosupport: heeft u weinig verzuim of kortdurend verzuim, dan is dit het pakket voor u. U voldoet hiermee aan de wettelijke plicht om een basisovereenkomst met een gecertificeerde arbodienst te hebben. U bent aangesloten op een online verzuimapplicatie waarmee u de tijdlijn van de Wet verbetering poortwachter prima zelf kunt bewaken. Als u vragen heeft over verzuim, preventie, arbobeleid, RI&E, etc dan kunt u deze aan de helpdesk stellen. Als een medewerker toch wat langer ziek is en bijvoorbeeld naar de bedrijfsarts moet, ontvangt u daar een losse factuur van.

Arbobuddy: heeft u met enige regelmaat te maken met kortdurend tot middellang verzuim, dan is dit het pakket voor u. U heeft dezelfde faciliteiten als bij het Arbosupportpakket echter aangevuld met ondersteuning van een casemanager en onze Arbobuddy (taakgedelegeerde van de bedrijfsarts). De Casemanager ondersteunt bij de verzuimgesprekken, helpt bij het opstellen van de plannen van aanpak, de bijstellingen daarvan en alle andere verplichte documenten en poortwachter taken. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen werk en weet u zeker dat alles conform de eisen van het UWV verloopt.

Arboplus: weet u van uw organisatie dat er met enige regelmaat verzuim is dat toch wel wat langer duurt, dan is dit het juiste pakket voor u. U heeft alle faciliteiten van het Arbosupport- en Arbobuddypakket aangevuld met de inzet van de bedrijfsarts. Zo bent u verzekerd van een optimale arbodienst verlening!

Klik hier voor de tarieven: Reactiva Pakket & Tarievenlijst 2024

Klik hier voor het uitgebreide overzicht: Reactiva Pakket & Tarievenlijst 2024

 

Mail voor meer informatie naar: info@reactiva.nl of bel met Susan Quaars op 06 – 52 58 53 10.